IMG_6022_1

Over Aannemersbedrijf Hoes

De oorsprong van Aannemersbedrijf Hoes gaat terug naar 1928 waar de heer Gerardus Hoes (1883) zijn metselbedrijfje/bouwbedrijfje start. 

Zoon Gert Hoes (1930) zet de activiteiten van vader voort vanuit zijn woonhuis aan de Rijdt te Horssen. Op de achterkant van een bierviltje ontwerpt hij het Hoes logo, het logo dat wij nog steeds gebruiken. In 1962 verhuist het bedrijf naar de Hoogveldsestraat in Horssen. 

Zonen Luc en Twan waren al op zeer jonge leeftijd bij vader aan het werk. En het was dan ook niet meer dan logisch dat zij in 1993 het bedrijf overnamen. Vader Gert bleef echter op de achtergrond werkzaam binnen het bedrijf. 

Het bedrijf groeit verder. Aannemersbedrijf Hoes wordt een begrip in de regio, in met name de agrarische en de betonbouw. Vooral door mond tot mond reclame groeit het aantal opdrachten en ook wordt het werkgebied steeds verder uitgebreid.  Naast agrarische en betonbouw vindt er ook steeds meer utiliteitsbouw, woningbouw plaats. Ook daarin heeft Hoes haar expertise laten zien. 

Twee locaties

Door de externe groei wordt in 2016 een vestiging in Zwolle opgestart. Ook vanuit hier is een ervaren team actief, waarbij ook de vraag in het noorden van Nederland op een juiste wijze kan worden ingevuld. 

Het kantoor en bedrijfsruimte aan de Hoogveldsestraat wordt te klein en in het voorjaar van 2017 verhuist Aannemersbedrijf Hoes naar de huidige locatie aan de Molenweg in Horssen. Vanuit hier kunnen wij verder groeien en bouwen aan onze toekomst. 

De vierde generatie Hoes is inmiddels actief binnen het bedrijf. Aannemersbedrijf Hoes kenmerkt zich als een echt familiebedrijf, met een platte organisatie waardoor er korte en directe lijnen zijn. Onze ervaren medewerkers stellen de klant altijd centraal om te komen tot een optimaal eindresultaat. 

Erkend leerbedrijf

Aannemersbedrijf Hoes is een erkend leerbedrijf. Wij begeleiden jaarlijks een kleine tiental leerlingen om hen kennis te laten maken met de diverse activiteiten binnen een bouwbedrijf. 

Wij hebben een erkenning voor de opleidingen:

  • Allround timmerman
  • Assistent bouwen, wonen en onderhoud
  • Middenkaderfunctionaris Bouw 
  • Timmerman 

 

 

Bouwend Nederland

Wij zijn lid van Bouwend Nederland, dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Bouwend Nederland behartigt de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau en men maken zich hard voor vernieuwing in de bouw en infra. 

Onze projecten